top of page
Woonzorgcentra en assistentiewoningen

Ik kom gratis naar woonzorgcentra, assistentiewoningen, serviceflats. Om dit te kunnen organiseren, is het wel belangrijk om tijdig je afspraak aan te vragen. 

Bij reeds gekende klanten, kom ik om de zes maanden gratis langs om de hoortoestellen te reinigen. Eenmaal per jaar worden de oren gratis opnieuw getest. De woonzorgcentra waar ik momenteel langs ga, zijn:

  • WZC Rozenberg Oostrozebeke

  • WZC De Zonnewende Meulebeke

  • WZC Ter Lembeek Wielsbeke

  • Woon- en Zorghotel Aurélys Beveren-Leie

  • Domein Kloosterhof Wakken

  • VZW Sint-Vincentius Zulte

Info/Onderhoudsessie

Ik kom met veel plezier langs bij uw vereniging, bedrijf of organisatie om informatie te verstrekken over het gehoor, gehoorverlies, gehoorbescherming en hoortoestellen. Deze infosessies bied ik gratis aan.

Zijn er in uw organisatie veel hoortoesteldragers, dan kan een onderhoudssessie aangevraagd worden. Dit doe ik gratis of tegen donatie voor ThinkPink. Kleine defecten kunnen voor een kleine meerprijs hersteld worden (vb. nieuwe filters, toonbochten, oorstukje lijmen…)

Huisbezoeken

Bij mensen die minder mobiel zijn, kan ik aan huis komen. Het eerste adviesgesprek is gratis. Wanneer u beslist om een proef op te starten, vraag ik een eenmalige bijdrage van € 25. 

Eenmaal aangekocht kost een huisbezoek € 25 per verplaatsing (onderhoud, hoortest, bijregeling). 

Wees u er van bewust dat familieleden of vrienden uw hoortoestellen steeds naar het hoorcentrum mogen brengen om te laten reinigen indien u zelf niet tot hier kunt komen.

bottom of page