Ik kom met veel plezier langs bij uw vereniging, bedrijf of organisatie om informatie te verstrekken over het gehoor, gehoorverlies, gehoorbescherming en hoortoestellen. Deze infosessies bied ik gratis aan.

Zijn er in uw organisatie veel hoortoesteldragers, dan kan een onderhoudsessie aangevraagd worden waarbij ik aan €25/uur hoortoestellen kan reinigen. Kleine defecten kunnen voor een kleine meerprijs hersteld worden (vb. nieuwe filters, toonbochten, oorstukje lijmen…)

Bij mensen die minder mobiel zijn kan ik aan huis komen. Deze afspraken vinden plaats buiten de vaste consultatie-uren. Het eerste adviesgesprek is gratis. Wanneer u beslist om een proef op te starten, vraag ik een eenmalige bijdrage van € 25. Wanneer ik echter meer dan gemiddeld aan huis dien langs te komen om de toestellen aan te passen, komt er nogmaals € 25 bij.

Wees u er van bewust dat familieleden of vrienden uw hoortoestellen steeds naar het hoorcentrum mogen brengen om te laten reinigen indien u zelf niet tot hier kunt komen.

Eenmaal aangekocht kost een huisbezoek € 25 per verplaatsing (onderhoud, hoortest, bijregeling).

info@liesschreel.be

0468 51 92 68
Hoorcentrum: Hoogstraat 33 bus 003, 8780 Oostrozebeke

Logopediepraktijk: Dentergemstraat 26, 9800 Wontergem (Deinze)
© 2021 by Elewout Maes

Privacy verklaring