Info/Onderhoudsessie

Ik kom met veel plezier langs bij uw vereniging, bedrijf of organisatie om informatie te verstrekken over het gehoor, gehoorverlies, gehoorbescherming en hoortoestellen. Deze infosessies bied ik gratis aan.

Zijn er in uw organisatie veel hoortoesteldragers, dan kan een onderhoudsessie aangevraagd worden waarbij ik aan €25/uur hoortoestellen kan reinigen. Kleine defecten kunnen voor een kleine meerprijs hersteld worden (vb. nieuwe filters, toonbochten, oorstukje lijmen…)

Huisbezoeken

Bij mensen die minder mobiel zijn kan ik aan huis komen. Deze afspraken vinden plaats buiten de vaste consultatie-uren. Het eerste adviesgesprek is gratis. Wanneer u beslist om een proef op te starten, vraag ik een eenmalige bijdrage van € 25. Wanneer ik echter meer dan gemiddeld aan huis dien langs te komen om de toestellen aan te passen, komt er nogmaals € 25 bij.

Wees u er van bewust dat familieleden of vrienden uw hoortoestellen steeds naar het hoorcentrum mogen brengen om te laten reinigen indien u zelf niet tot hier kunt komen.

Eenmaal aangekocht kost een huisbezoek € 25 per verplaatsing (onderhoud, hoortest, bijregeling).