top of page

 

Ik ben een geconventioneerde zelfstandige audicien, wat inhoudt dat ik de vrijheid heb om zelf mijn gamma samen te stellen, in samenwerking met alle mutualiteiten en op voorschrift van een Neus-Keel-Oorarts. Mijn prijsoverzicht is transparant en overzichtelijk. Bij mij weet u steeds voor welk toestel u kiest en kunt zelf beslissen over eventuele uitbreiding met garantie, batterijplan en/of een omnium verzekering. Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente trends.

resound logo.jpg
website - oticon oplader.png

Oplaadbaar

Altijd opgeladen!

Dankzij de ingebouwde accu's kun je je hoortoestellen de ganse dag door dragen.

website - naida.jpg

Comfort

Geen slaaf van je toestel

We kiezen niet altijd voor een onzichtbaar hoortoestel. Soms is het nodig om terug te grijpen naar een klassieker systeem dat gemakkelijk te onderhouden is.

website - streaming.jpg

Streaming

Je kunt meer dan een goedhorende kan

Ontdek het gemak van draadloos bellen, muziek beluisteren, bedien zelf je hoortoestellen en laat je hoortoestellen vanop afstand bijregelen.

website - baha.jpg

Beengeleiding

Horen via het bot

Niet iedereen kan horen via luchtgeleiding in de gehoorgang. Beengeleiding is aangewezen bij ontstekingen en eenzijdige doofheid.

website - discretie.jpg

Discretie

Onzichtbare hoortoestellen

Achter het oor of in het oor, we zoeken naar wat voor jou het best is. We houden rekening met het gehoorverlies en de fijne motoriek.

website - roger.jpg

Accessoires

Verleg je grenzen

Een hoortoestel versterkt het best stemmen binnen 1,5 meter. Voor verdere geluidsbronnen, hebben we aangepaste apparatuur nodig.

phonak.jpg
unitron logo.jpg
oticon.jpg
starkey.jpg
resound logo.jpg
bottom of page